mandag den 17. oktober 2011

Day 8 - Coulturville - Mariposa

Da vi forlod Sonora, godt mørbankede fra dagen før, kørte vi tilbage til Yosemite..... -Så vidt vi husker.
Og derefter kørte vi igennem adskillige gamle minebyer. -Den mest interessante var Coulterville. -Der lå Amerikas ældste fungerende SAloon fra 1852. Vi snakker om hesteparkering, skudhuller i svingdørene og hele oplægget.

I samme by så vi 2 gamle nisser i en indkørsel, på hver deres festivalstol, med hver deres køleboks bag. 
De sad og høvlede Coors Light, og tronede foran det der umiddelbart først lignede en skrotplads. - Dog stod der et pragteksemplar af en solbrændt Corvette 327 fra 1959. Den blev hurtigt grunden til at vi faldt i snak med de 2 gamle langskæggede og delvist tandløse nisser.
Inden vi havde set os om, stod vi inden i den gamle Hot Rod Shop og kiggede på den enes Harley 45" fra '47. Han havde haft den siden han var knægt, og kørte endda på den da han gik i High School.
Den var fint choppet, med lækker snoet Sissy Bar, og div. andre gode detaljer.
Den ene af gutterne fortalte at han anslåeligt havde ejet omkring 1200 biler i sit liv, og det var ikke usandsynligt ud at dømme fra sagerne der stod på pladsen.

Herunder lidt billeder:

Corvette fra '59

Daily Driver, der ofte får en tur på grusvejene.

"45 fra '47 - Svær at fotografere for alt det skrammel der var i lokalet - bl.a. en original gammel Playboy Flippermaskine, og en Cola-automat fra 40'erne.

Den perfekte pickup,  en 36' Ford

Bjørne-forlystelse i Mariposa.
Jo tak, for endnu en perfekt dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar