lørdag den 15. oktober 2011

Dag 6 – Death Valley bye-bye

Efter en tætpakket overnatning på Furnace Creek Inn i Death Valley, startede vi dagen i poolen, der var så varm at vi hurtigt lå rejerøde i vandkanten og frygtede at komme op i den kølige lufttemperatur på 35 grader.

Derefter gik turen mod Bishop, hvor Lau har "familie" fra tiden som udvekslingsstudent.

Turen ud af Death Valley bød på verdens nok længste vejarbejde, på ca. 5 kilometer, hvor en ledsagebil dikterede hvor, hvornår og hvor hurtigt man måtte køre. -Samtidigt begyndte der at vise sig sne på bjergtoppene, og en markant klimaforandring var mærkbar. -Igen her til morgen, hvor det var på med jakkerne, handsker og alt hvad der kan holde os varme.

-Nu går turen nemlig over Sonora-passet hvor der ligger sne og vi sansynligvis kommer til at klapre tænder et godt stykke af vejen.

Dagens visuelle dokumentation bliver gårdagens video fra Death Valley, der giver et indtryk af de fantastiske vejstrækninger vi får lov at krølle op under forskærmen.

ENJOY

2 kommentarer:

  1. Drenge for helvede !!!!! Hvor det dog glæder mig at se jer at indtage USA på så fortræffelig vis !
    Lau: fantastisk beretning ! Drenge: nyd det !!!!!!!!!!! Gi'den'gas! Alle de bedste hilsner' fra Lars

    SvarSlet
  2. Ser ud til at I har en fantastisk tur.
    Har været i den samme pool i Death Valley som jer. Nok første gang (og sidste) at jeg aldrig er blevet kølet af ved at hoppe i poolen.
    Fortsat god tur!

    SvarSlet