torsdag den 13. oktober 2011

Day 5 - Nevada - Death Valley

Endelig er vi kommet ovenpå igen, efter gårdagens strabadser. Allan har dog kørt hele dagen uden solbriller og har nu 2 fine røde svejseøjne, der får en halvblind Lindø-arbejder til at ligne Brad Pitt.

Det der skete igår var at vi ankom til Lake Havasu, og skyndte os at finde et sted at leje 4 Jetski. Det var nogle store krabater - 1500 CC der lavede 130 heste på baghjulet.

I bund og grund er det som at køre motorcykel på vandet - bare i redningsvest og lidt blødere underlag. Topfart 61 MPH.

Det gik meget fint, indtil vi blev kåde. Før vi så os om var Donde røget af og havde nær revet tommelfingerene af. -Ikke lang tid efter hoppede Allan over en god bølge, vendte sig 90 grader i luften, og landte sidelæns på vandknallerten med ca. 90 km/t.
Han blev hældt af maskinen, og smed alt udstyr incl. briller ned på bunden af Lake Havasu. Nå man har muldvarpelignende bygningsfejl og +1400 i styrke på venstre øje, så er det kompliceret at fortsætte dagen som om intet var hændt.


Ikke mere om den sag - men den lukkes med en lille video.




Idag er vi nået til Death Valley.

Til dem der ikke kender til stedet, er der tale om et fænomen af en ørken. Det er det sted på den vestlige halvkugle hvor højeste temperatur nogensinde er registreret. - 56,7 grader celsius, i 1913.

Der var knap 40 grader idag. -En noget surrealistisk fornemmelse at køre 120 km7t i T-shirt, og så alligevel svede, så det hagler.

Johnny kørte over en spænde metalgenstand, som han trak igennem forskærmen - hvorefter den rikochetterede ind på anklen af Donde, der lå bagved. Det har nu resulteret i at Donde har tilføjet en hævet klumpfod, til samlingen af transportrelaterede skavanker.

Efter at have kørt 160 km ind i ørkenen, konstaterede vi at det eneste hotel i omegnen var udsolgt. -Løsningen blev dog at vi kunne købe et par værelser i deres noget mere kostbare luksusafdeling, hvor vi straks røg i poolen. Dog blev vi forment adgang til hotellets restaurant på forhånd, grundet dresscode, som hotelfatter ikke mente vi kunne overholde, i vores dødningehovedbefænge bikeroutfits.

Imorgen går turen videre kl 09, forhånetligt friske og udhvilede.

Her er et par billeder fra dagen.

Flotte Johnny, på 103 ci Road King

Halvlunt termometer i Shoshone - udover dette spiste vi en burger ved verdens højeste termometer i byen Baker
( http://en.wikipedia.org/wiki/World's_tallest_thermometer )

Vi nåede til Death Valley da skyggerne blev lange

Klassebillede ved indkørslen til Death Valley (Tak til random dame for at holde kameraet)http://vimeo.com/30532155

Ingen kommentarer:

Send en kommentar